Is een goede website nodig om te overleven als ondernemer? Niet per definitie. Want een goede website is geen garantie voor een florerend bedrijf. Maar het draagt wel bij aan je zichtbaarheid en vindbaarheid. En dat is natuurlijk wél belangrijk.

Unieke website
Elke website die wij bouwen, wordt helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. We gaan eerst in gesprek over je doelen, je smaak en de gewenste uitstraling. Geen twee sites die we bouwen zijn identiek. We maken hele basic websites, tot websites met tientallen pagina’s en webshops. Het is maar net wat er nodig is.

Responsive
Uiteraard is je website die door ons wordt gebouwd 100 procent responsive. Dat wil zeggen dat hij niet alleen geschikt is voor het beeldscherm van de computer, maar ook voor tablet en smartphone.

Systemen
Buro Zutphen is gespecialiseerd in de Content Management Systemen (CMS) Joomla en WordPress, maar werkt desgewenst ook met Drupal, Magento, Prestashop of een geheel vrije vorm. De website is na oplevering helemaal van jou en met een meegeleverde handleiding is het onderhouden van je website een koud kunstje.

Webteksten
Mocht je de teksten liever uitbesteden aan ons, ook dat kan. Want naast dat we websites bouwen, verzorgt Buro Zutphen ook webteksten. We weten waar een tekst aan moet voldoen om goed gevonden én goed gelezen te worden. Het is ook mogelijk om eigen teksten aan te leveren en deze door ons te laten redigeren.

  • Op maat gemaakt
  • 100% responsive
  • Bekende CMS systemen
  • Eigen servers
  • SEO teksten